Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Σοκαριστικό συμβάν χθες σε δρομολόγιο Χαλκίδας...


Το αίτημα για παροχή βοήθειας από το υπουργείο προστασίας του πολίτη είναι πλέον επιτακτικό.
Οι επιβάτες επιθυμούν ασφάλεια  κατά την μεταφορα τους.Οι εργαζόμενοι επιθυμούν ασφάλεια κατά την εργασία τους.
Σε συνέχεια  των όσων συνέβησαν στις χθεσινές Χαλκίδες θέλουμε να σας ενημερώσουμε για το γεγονός που πραγματικά δείχνει το μέγεθος του προβλήματος
.Ο βασιλιάς είναι γυμνός κύριοι.
Είμασταν ενήμεροι για το συμβάν από χθές αλλά περιμέναμε τις λεπτομέρειες για να γράψουμε οτιδήποτε .Απλά ρωτάμε τι περιμένετε για να κάνετε κάτι ;
Χθές λοιπόν σε δρομολόγιο Χαλκίδα-Πειραιάς και κατά την επιβίβαση -αποβίβαση επιβατών στο ΣΚΑ ακούστηκε φασαρία εντός του χώρου των επιβατών μόλις το τρένο είχε ξεκινήσει.Ο συνοδός κατευθύνθηκε εκεί και διαπίστωσε οτι 2 άτομα ,ο ένας μαλιστα φορούσε και κουκούλα φώναζαν μεταξύ τους.Ο ένας  κρατούσε στο χέρι του ενα ψεύτικο πιστόλι(όπως διαπιστώθηκε αργότερα) και ο άλλος φώναζε ληστεία- ληστεία.
Από την πράξη τους προκλήθηκε ένα γενικό σοκ και μεγάλη ανάστωση στους επιβάτες .Ο συνοδός ενημέρωσε τον μηχανοδηγό και ο μηχανοδηγός σταμάτησε τον συρμό.Οι επιβάτες  με την σειρά τους διαμαρτυρήθηκαν στον μηχανοδηγό  καθώς δικαιολογημένα φοβήθηκαν (σ.σ δεν είχαν και άδικο)
Ο συνοδός απομάκρυνε τα 2 άτομα και προσπάθησε να καθυσηχάσει τους επιβάτες. Οι 2 έλεγαν στον συνοδό ότι έκαναν πλάκα και κατευθύνθηκαν στο πίσω μέρος του συρμού.(σσ ο συνοδός ήταν μόνος του στον συρμό.Ενα μεγάλο μπράβο από εμάς στον συνάδελφο)
Κατόπιν το προσωπικό της αμαξοστοιχίας  ενημέρωσε τον σταθμό Αθηνών και ζήτησαν την παρουσία αστυνομίας η οποία δεν ήρθε.
Με την παρουσία  και την βοήθεια του προσωπικού φύλαξης του σταθμού Αθηνών ελέγχθηκε το τρένο και βρέθηκε μόνο ο ένας απο τα 2 άτομα και απομακρύνθηκε άμμεσα απο τον συρμό.Στις επίμονες ερωτήσεις όλων τι ήταν αυτό πού έκαναν  απαντούσε οτι έκαναν πλάκα.
Αυτά μάθαμε οτι συνέβησαν χθες και ενημερωθήκαμε σχετικά δύσκολα μπορούμε να ομολογήσουμε καθώς επικρατούσε πανικός με το γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.