Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Βορείου Ελλάδος




Ο Σ.Σ.Β.Ε. στο χθεσινό έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την κήρυξη 9 προειδοποιητικών 3ωρων στάσεων εργασίας και μιας 48ωρης απεργίας (ή 2 24ωρων). 
Αυτή θα είναι η πρώτη μας αντίδραση στα σχέδια της Διοίκησης για τις μεταθέσεις που προκύπτουν από την οργανωτική εγκύκλιο αριθ. 5/2014 της Δ/σης Κυκλοφορίας αλλά όχι και η τελευταία. 
Πρέπει κάποτε οι Διοικούντες να καταλάβουν ότι δεν αρκεί στα λόγια και μόνο στα λόγια, να αναγνωρίζουν τις θυσίες των σιδηροδρομικών, για να παραμείνει ανοιχτό το Δίκτυο !!!
Δεν φτάνει να λένε ότι αν ακόμα κυκλοφορούν τα τραίνα οφείλετε στην αγάπη των σιδηροδρομικών για την δουλεία τους και την αυτοθυσία των συναδέλφων και διαρκώς να ζητούν νέες θυσίες, νέες υποχωρήσεις, νέες εκχωρήσεις των εργασιακών τους δικαιωμάτων.
Η κατανομή των οργανικών θέσεων σύμφωνα με την οργανωτική εγκύκλιο και οι μεταθέσεις που προκύπτουν από αυτήν, δείχνει ή έλλειψη επαγγελματικής επάρκειας ή εμπάθεια σε συγκεκριμένους χώρους. Ότι από τα δύο και αν συμβαίνει, κανείς δεν τους έδωσε το δικαίωμα να παίζουν με τις οικογένειές μας. 
Κάποτε πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και οι ΄΄αποφασίζοντες΄΄ αλά και οι ΄΄εισηγητές΄΄.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ !

                                          ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΙΘΜΟΙ………..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.