Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Eργασίες ανάσυρσης της Δ/Η 32.(φωτογραφίες)


Στις 10-12-2013 η Δ/Η 32 εκτροχιάστηκε μετά από σύγκρουση με 2 αγελάδες.
Έκτοτε, απλά περίμενε κάποιους να την σώσουν από το μαρτυριό της.
95 ημέρες μετά το συμβάν ξεκίνησε η προσπάθεια για την ανασυρσή της.

95 ημέρες η περιουσία του ελληνικού λαού ήταν σε ένα χαντάκι .
Δύσκολη η επιχείρηση είπαν.... Επικίνδυνο το εγχείρημα ...επίσης είπαν...
Ναι συμφωνούμε αγαπητοί...Ναι μεν αλλά....
Στην Ιταλία στον εκτροχιασμό και την καταστροφή της γραμμής  μετά από μια πραγματική θεομηνία κινητοποίησαν τον σιδηροδρομικό   μηχανισμό και ακόμα και με πλωτά!! μέσα εντροχίασαν την δ/η και επισκεύασαν την γραμμή μέσα σε 38 ημέρες.Είναι καλύτεροι οι Ιταλοί από εμάς;Οχι κύριοι δεν είναι.Είναι εξυπνότεροι;Οχι κύριοι δεν είναι.Έχουν καλύτερο εξοπλισμό από εμάς ;Οχι κύριοι δεν έχουν.
Και πολλά άλλα ερωτήματα  που θα τα θέσουμε σε λίγο καιρό.
'Οσο οι μέρες περνούσαν και η Δ/Η 32 άρχισε να βγάζει ρίζες αρχίσαμε στο μπλογκ τον μετρητή ημερών.Ημέρες που η Δ/Η παρέμενε στο χαντάκι.Κάπου εκεί αγαπητοί συνάδελφοι  ξεκίνησαν οι ενοχλήσεις,τα τηλέφωνα σε παράγοντες,τα διαδικτυακά χαιδέματα απο κομματικούς φίλους. οι κατά παραγγελία γλυψιματικές θεωρίες κλπ κλπ  Βλέπετε είναι δύσκολο ,και εμείς ξέρουμε και εσείς δεν ξέρετε και δεν είναι σωστό  αυτό που κάνετε και άλλα τέτοια.Μετά άρχισαν άλλα ,που τα έχετε διαβάσει όλοι νομίζω στο διαδίκτυο...
ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΜΑΣ...ΝΑ ΞΈΡΕΤΕ
Και όταν με το καλό  βγεί η μηχανή να ξέρετε ότι  την έβγαλαν οι εργάτες-τεχνίτες  και τα χεράκια τους και όχι κάτι ''εντολές'' από μεγάλα κεφάλια.Να'ναι καλά οι τεχνίτες και οι εργάτες και ας είναι αποδεκατισμένοι και κακοπληρωμένοι.Γιατί αν υπήρχε τσίπα πρώτα θα ξεκινούσαν μερικοί με ένα μεγάλο συγγνώμη και όχι να μας βγαζουν και γλώσσα από πάνω.
Το blog των μηχανοδηγών ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ευχαριστεί τους συναδέλφους τεχνίτες,εργάτες,χειριστές γερανών,κλπ(και δεν ευχαριστεί κανέναν καρεκλάτο) για την προσπάθεια ανάσυρσης του πληγωμένου  σιδηροδρομικού  εγωισμού μας από το χαντάκι της ξεφτίλας.Όταν εσείς θα βγάλετε την μηχανή τελικά κάποιο ''άλλοι'' θα τρέξουν για τα μπράβο και τα φιλαράκια τους θα τους λιβανίζουν , να το θυμάστε .Αλλά έτσι ήταν πάντα θα μας πείτε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.