Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Τα ύπουλα χτυπήματα εναντίον των μηχανοδηγών

   Λίγο πολύ η κατάσταση στην έλξη είναι γνωστή. Έλλειψη προσωπικού,εντατική εργασία,σκληρές συνθήκες.Και να μην ξεχνάμε ότι από τις εταιρείες του ομίλου εκδιώχθηκαν κακήν κακώς συνάδελφοι από όλους του κλάδους συμπεριλαμβανόμενων και του κλάδου της έλξης.Το θέμα της έλλειψης προσωπικού έχει θιχτεί και από άλλα μπλογκ του χώρου και συμφωνούμε απόλυτα σε αυτή την στόχευση.

   Μαθαίνουμε όμως ότι εξωθεσμικοί μέσα από τον κλάδο της έλξης προσπαθούν να καταφέρουν ένα ύπουλο χτύπημα στην ραχοκοκαλιά των μηχανοδηγών ,καθώς στην συζήτηση για τα νέα κυκλώματα εργασίας υποβάλουν αυτοβούλως προτάσεις που υποσκάπτουν το μέλλον μας.
  Μεταφέρουν απόψεις τους στην διοίκηση ότι μέσα από ένα πρίσμα εξοικονόμησης προσωπικού !!!και για να μην πληρωνόμαστε τζάμπα!!! για δουλειά που δεν κάνουμε !!! πρέπει να γίνει αναδιοργάνωση των υπηρεσιών που να εργαζόμαστε περισσότερο στα χειριστήρια!!!
  Εμείς με αυτά που έχουν έρθει σε γνώση  μας για αυτές τις ιδέες ,έχουμε μείνει άναυδοι.Αφορούν ιδέες υπηρεσιών για ατελείωτες ώρες χειριστηρίων!!!
Προς το παρόν δεν γράφουμε αυτά που πρότειναν γιατί περιμένουμε να δούμε  μέχρι που θα φτάσει το μίσος τους εναντίον των μηχανοδηγών.ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ....ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ
Να θυμίσουμε ότι συνάδελφοι έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες για την κατάσταση που εργάζεται το προσωπικό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ,μπλογκς ,αλλά και θεσμικά όργανα όπως το ΣΕΠΕ,τόσο για την παρεχόμενη υπηρεσία αλλά και για τις συνθήκες αλλά και την αμοιβή των μηχανοδηγών.
Εμείς συμφωνούμε για την καλυτέρευση ΟΛΩΝ  αυτών των αιτημάτων και ίσως να διαφωνούμε στο τρόπο που μπορούμε να   τα κερδίσουμε αλλά πιστεύουμε ότι μέχρις στιγμής κανένας δεν θέλει  να χάσουν οι μηχανοδηγοί.Και αυτό ήταν μέχρι τώρα.Γιατί από εδώ και εμπρός πιστεύουμε ότι η έλξη πλέον έχει εσωτερικό εχθρό.
Καλούμε  τους μηχανοδηγούς σε όλο το δίκτυο,όλα τα ενημερωτικά σιδηροδρομικά μέσα ,να καταστήσουν σαφές ότι τέτοιες μεθοδεύσεις από την πίσω πόρτα για την κινεζοποιησή μας δεν θα περάσουν.
Ακόμα και το επιχειρημά μας (την έλλειψη προσωπικού) για την επιστροφή των μεταταγμένων το υποσκάπτουν .Εμείς αγωνιζόμαστε να επιστρέψουν συναδελφοί μας απο μετατάξεις και μερικοί καταθέτουν προτάσεις ότι μπορεί να γίνει οικονομία προσωπικού.Δηλαδή  μας λένε ότι περισσεύουμε !!!!
ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ....ΑΡΚΕΤΑ
                                                                                ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ
                                                                                   το blog των μηχανοδηγων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.