Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Τις κινητοποιήσεις των Σιδηροδρομικών στηρίζουν οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΔΡΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΜΕΓΑΡΟ Η.Σ.Α.Π. ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΛΑΤ. ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ 1 ΤΗΛ 210. 41.19.965 –210. 41.79.482 FAX: 210.41.26.322 http//www.isap-union.gr E- mail: info@isap-union.gr & isapunion@stasy.gr
Πειραιάς, 12/1/2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στήριξη στις κινητοποιήσεις των σιδηροδρομικών ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις 
 

Η προσήλωση της κυβέρνησης στις ιδιωτικοποιήσεις και στην εκποίηση της δημόσιας
περιουσίας δεν πρέπει να αφήνει κανέναν αδιάφορο. Μετά τα λιμάνια έρχεται η σειρά των σιδηροδρόμων, με την ιδιωτικοποίηση των εταιρειών ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ αλλά και την εκχώρηση δραστηριοτήτων του ΟΣΕ σε εργολάβους, μετατρέποντας σε ιδιωτικά μονοπώλια σημαντικά κομμάτια του τομέα των μεταφορών, που χάνουν οριστικά τον δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα τους.

Η Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ καταγγέλλει με τον πιο έντονο τρόπο αυτή την αδιέξοδη πολιτική του ακραίου νεοφιλελευθερισμού, η οποία θυσιάζει στο βωμό του ιδιωτικού κέρδους τη δημόσια περιουσία και στηρίζει, με όλες τις δυνάμεις της την κινητοποίηση των συναδέλφων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, που έχουν προγραμματιστεί για την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου. 

Γι’ αυτό καλούμε τους συναδέλφους να πάρουν μαζικά μέρος στη συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί την παραπάνω ημέρα στις 12:30 το μεσημέρι έξω από το Υπουργείο Μεταφορών για να διαδηλώσουμε για την υπεράσπιση των ΔΗΜΟΣΙΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ. 

Για τη Διοίκηση
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Ε. Ρενιέρης Π.Κοντογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.