Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι: Δεν έχουμε αξιώσεις για τον διαγωνισμό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι: Δεν έχουμε αξιώσεις για τον διαγωνισμό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
«Οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι JSC δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην αποτελεσματική αλληλεπίδραση και στις καλές σχέσεις εργασίας που καθιερώθηκαν με το Ταμείο Αξιοποίησης
Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου», γράφει ο πρόεδρος της εταιρείας στον Στ. Πιτσιόρλα. 

Επιστολή απάντηση σε αυτή του Στέργιου Πιτσιόρλα (φωτ.) έστειλε ο πρόεδρος των Ρωσικών Σιδηροδρόμων Oleg Belozerov. Σε αυτή ξεκαθαρίζει ότι η εταιρεία δεν έχει αξιώσεις σε ό,τι αφορά στους διαγωνισμούς για τους οποίους εξέφρασε ενδιαφέρον και εξηγώντας τις δηλώσεις του στο πρακτορείο Interfax διευκρινίζει ότι αναφέρθηκε σε θέματα «εκτός του πεδίου ευθύνης του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου».
Αναλυτικά η επιστολή
Αξιότιμε κε Πιτσιόρλα
Θα ήθελα να ευχαριστήσω εσάς και τους συναδέλφους σας για την εποικοδομητική συνεργασία στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας για την ιδιωτικοποίηση περιουσιακών στοιχείων των ελληνικών μεταφορών. Οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι JSC δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην αποτελεσματική αλληλεπίδραση και στις καλές σχέσεις εργασίας που καθιερώθηκαν με το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου κατά τη διάρκεια της συμμετοχής μας στον διαγωνισμό για τηνΤΡΑΙΝΟΣΕ, την ΕΕΣΣΤΥ και τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε.
Αναφορικά με την επιστολή σας της 22ας Ιουλίου 2016, θα ήθελα να τονίσω την απουσία οιασδήποτε αξιώσεως εκ μέρους των Ρωσικών Σιδηροδρόμων JSC σχετικά με τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή των διαγωνισμών αυτών, ενώ θα ήθελα επίσης να σημειώσω ότι το σχόλιο για την έλλειψη πληροφοριών στη συνέντευξη με την «Interfax» αναφέρθηκε σε σχέση με την προετοιμασία της πλήρους αξιολόγησης της επιχείρησης ΤΡΑΙΝΟΣΕ από τους Ρωσικούς Σιδηροδρόμους JSC, συμπεριλαμβανομένων θεμάτων εκτός του πεδίου ευθύνης του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου.
Είμαι βέβαιος ότι οι δραστηριότητες του Ταμείου για την εφαρμογή του προγράμματος ιδιωτικοποίησης θα διευκολύνουν την περαιτέρω εξέλιξη του τομέα μεταφορών στην Ελλάδα και θα συμβάλουν σημαντικά στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.
Με εκτίμηση
Oleg Belozerov,
Πρόεδρος Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι JSC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.