Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Η αλήθεια πονάει...

Αποτέλεσμα εικόνας για  καρεκλα συριζαΤο ξέρουμε πως ενοχλούμε κάποιους με τις αναρτήσεις μας, αλλά δεν πειράζει. Εξάλλου
όπως έλεγε και μια ψυχή "όλα στο φως". Άσχετα αν τώρα προτιμάει το ημίφως και κάποιες φορές και το σκοτάδι. 

Όταν σήμερα το πρωί γράψαμε για τον εμπαιγμό της διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς τα σωματεία αναγκάσαμε και άλλους να αναφερθούν στο θέμα που παρότι το γνώριζαν από χθες, δεν έκαναν καμία αναφορά μέχρι να δουν την δικιά μας ανάρτηση.

Βλέπετε δεν θέλουν με τίποτα να πουν κακό λόγο για την διορισμένη από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, και που έτρεξαν να γράψουν μετά την συνάντηση διοίκησης με τα σωματεία πως δόθηκε λύση στο θέμα των συναδέλφων με πτυχίο ΤΕΙ.

Για μια διοίκηση που έχει δείξει πολλάκις το ποσό αφερέγγυα είναι. 

Εμείς βρισκόμασταν σε στάση αναμονής γιατί είχαμε τις επιφυλάξεις μας. Και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε. Διότι όταν καείς στον χυλό, φυλάς και το γιαούρτι.
Επιφυλάξεις που έχουν να κάνουν με τον τρόπο που χειρίζεται πολλά θέματα η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. 

Όπως για παράδειγμα με το ότι ακόμα δεν έχει δώσει τα χρήματα στον συνάδελφο που αγόρασε μελάνια για τα φαξ (113 ευρώ), ή για το ότι το αυτοκίνητο που χρησιμοποιείται στο Θριάσιο και είναι στην ευθύνη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, έμεινε από βενζίνη, γιατί δεν έδωσε χρήματα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, και αναγκάστηκε συνάδελφος να βάλει βενζίνη με δικά του χρήματα για να κάνουν την δουλεία τους. 

Αναφέρουμε αυτά τα 2 παραδείγματα (γνωρίζουμε και άλλα) ενδεικτικά του ότι δημιουργούνται θέματα που δεν θα έπρεπε να δημιουργηθούν και δεν ξέρουμε το γιατί.
Θέματα που θα έπρεπε να λύνονται εν την γενέσει τους.

Εμείς παρακολουθούμε τα γεγονότα και φροντίζουμε να σας ενημερώσουμε.

Εκείνοι που έσκιζαν τα ιμάτια τους για τα μνημόνια, σήμερα τα υπηρετούν τυφλά ξεπερνώντας κάθε όριο μνημονιακής υποστήριξης, σε μια πολιτική που οδήγησε την εταιρεία εδώ που την οδήγησε. Δηλαδή στην απαξίωση, στο ψέμα, στην κουτοπόνηρη πολιτική και στην συνεχή προσπάθεια να βολεύονται οι ημέτεροι και οι μέτριοι. 
Ο κατήφορος αυτής της πολιτικής από τα συγκεκριμένα πρόσωπα δεν έχει σταματημό. Κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότεροι σας παίρνουν χαμπάρι.
Καληνύχτα σας...

*Το σκίτσο με τον "καρεκλάκια" είναι του ΑΡΚΑ

Το blog των Μηχανοδηγών ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.