Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Ετράπει σε φυγή ο πρόεδρος της ΠΕΠΕ

Για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της ΠΕΠΕ προτίμησε την φυγή από το να κάτσει να συζητήσει σοβαρά τις απαράδεκτες προτάσεις της Διοίκησης για τα κυκλώματα
στο Ρέντη και στην επικράτεια. 

Καταλαβαίνοντας, ότι η πρόταση της διοίκησης που εντατικοποιεί την εργασία και ο ίδιος την υποστηρίζει θερμά, θα απορριφθεί από την τοπική γραμματεία του ΜΑΙ, προτίμησε αφού πρώτα κατέθεσε πως την υποστηρίζει, στη συνέχεια να διαλύσει (επικαλούμενος λεκτική αντιπαράθεση με τον Γραμματέα της ΠΕΠΕ) την συνάντηση προσβάλλοντας τους συνδικαλιστές έδρας αφού δεν άκουσε καν τις απόψεις τους.

Μη σεβόμενος την τοπική γραμματεία του ΜΑΙ σηκώθηκε και έφυγε, πολύ απλά γιατί δεν του βγαίναν τα κουκιά αποδυκνείοντας ότι έχει προαποφασίσει για τα κυκλώματα.

Την στιγμή που ποτέ στον Σιδηρόδρομο δεν είχαν καταργηθεί τρένα για 20 πόντους χιόνι (η σημερινή μέρα θα καταγραφεί ως μία από τις πιο μαύρες ημέρες για τον Σιδηρόδρομο. Οι Σιδηροδρομικοί πάντα ήταν υπερήφανοι γιατί το τρένο δεν σταμάταγε ΠΟΤΕ και που έχουν υπερβάλει μέχρι τώρα εαυτό για να κυκλοφορήσουν τα τρένα), που το ένα συμβάν διαδέχεται το άλλο, που υπάρχουν τεράστια προβλήματα στο τροχαίο υλικό και στην υποδομή, και που δεν υπάρχει κανένα σχέδιο έκτακτης διαχείρισης από τον ΟΣΕ, την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, και την ΕΕΣΣΤΥ και όπως σε όλα τα γεγονότα έτσι και σήμερα τρέχουν πίσω από τις εξελίξεις, ο πρόεδρος της ΠΕΠΕ νοιάζεται μόνο για να υλοποιήσει τα σχέδια της Διοίκησης, προφανώς γιατί πρέπει να αντισταθμίσει τις παροχές των πρόσφατων προαγωγών (ως αξιότιμο μέλος της παρέας των έξι) βάζοντας πλάτη, καταστρατηγώντας κάθε έννοια κανονισμού.

Εξαπέλυσε δε σφοδρή επίθεση εναντίων των Μηχανοδηγών του Βόλου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν δουλεύουν καθόλου και πως πρέπει να αυξηθούν οι ώρες εργασίας τους.

Τελικά με ποιον είσαι πρόεδρε; Με τον Μηχανοδηγό ή με την Διοίκηση;

Το blog των Μηχανοδηγών ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.