Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

«Απόβαση» στην Ιταλία αντιπροσωπείας Ελλήνων σιδηροδρομικών

Στην Ιταλία μεταβαίνουν στελέχη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, προκειμένου να συναντηθούν με συνδικάτα εργαζομένων της γειτονικής
χώρας.
Ως γνωστόν, σε μερικό διάστημα, ο όμιλος της Ferrovie Dello Stato Italiane αναλαμβάνει τη λειτουργία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Η σύμβαση πώλησης υπογράφτηκε στις 18 Ιανουαρίου και αυτό που απομένει είναι το κλείσιμο του φακέλου των παράνομων κρατικών ενισχύσεων και η τελική έγκριση της ΕΕ.
Οι Έλληνες σιδηροδρομικοί θα προσπαθήσουν να αντλήσουν γνώσεις για την FS, διερευνώντας πιθανές συνέργιες με τους Ιταλούς συνδικαλιστές.
Υπενθυμίζεται ότι, μόλις αναδείχτηκε προσωρινός ανάδοχος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ η FS, η πρόεδρος Gioia Ghezzi είχε σχολιάσει ότι «η καινοτομία και το υψηλό τεχνολογικό περιεχόμενο είναι οι βασικοί πυλώνες του ομίλου της FS.
Είμαστε σίγουροι ότι οι πυλώνες αυτοί θα οδηγήσουν στην βελτίωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Επιπλέον, οι ελληνικοί σιδηρόδρομοι θα επωφεληθούν από τη μεγάλη προσοχή που δίδουμε στους εργαζομένους, άλλωστε η FS έχει επιλεγεί, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Καλύτερος Εργοδότης».

metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.