Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Η Αναγέννηση διαγράφει από μέλος της τον Νίκο Δρίτσα

Λάβαμε και δημοσιεύουμε ανακοίνωση της Αναγέννησης, με την οποία προχωράει στην διαγραφή του Νίκου Δρίτσα.

Η Αναγέννηση ομόφωνα αποφάσισε την οριστική και αμετάκλητη διαγραφή του συναδέλφου Δρίτσα Νικολάου από μέλος της παράταξης μετά τις πρόσφατες απαράδεκτες ενέργειες του στο τελευταίο ΔΣ της ΠΕΠΕ.

Ενέργειες εναντίον των μηχανοδηγών αλλά και μελών της Αναγέννησης .

Ο συνάδελφος Δρίτσας ξεκάθαρα αποφάσισε και λειτούργησε εν κρυπτό από την Αναγέννηση .

Λειτούργησε αυτοβούλως και μόνο για το κομματικό συμφέρον υπέρ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ καθώς εδώ και καιρό είναι αποσπασμένος στο υπουργικό γραφείο του κυρίου Μαυραγάνη και δεν εργάζεται ως βοηθός μηχανοδηγού.

Δεν σεβάστηκε όμως τους μηχανοδηγούς που εργάζονται καθημερινώς στα τρένα και που τον τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της ΠΕΠΕ.

Δεν σεβάστηκε την παράταξη του και τους ιδρυτές της που χωρίς ο ίδιος να είναι επικεφαλής της τον έφεραν σε εκλόγιμη θέση.

Για αυτό απαιτούμε την άμεση παραίτηση του από το ΔΣ της ΠΕΠΕ και την επιστροφή της έδρας στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ καθώς η έδρα ανήκει στη παράταξη αφού η παράταξη είναι αυτή που έδωσε τον αγώνα στις εκλογές.

Σε αντίθετη περίπτωση θα μιλάμε για κλοπή της έδρας και παράδοση της στο κυβερνητικό και εργοδοτικό στρατόπεδο που έχει αποφασίσει ο συνάδελφος ΔΡΙΤΣΑΣ πλέον να εκπροσωπεί .


                                                                                                      ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.