Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης Δ.Σ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Συνεδριάζει σήμερα στις 15:00 το Δ.Σ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ο συνάδελφος Βασίλης Ζαβογιάννης μας έστειλε τα Θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στην 217η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., που θα πραγματοποιηθεί την 23η Ιουνίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00 στα γραφεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στην οδό Καρόλου αριθ. 1-3 (6ος όροφος, αίθουσα συνεδριάσεων).  
 
           Σε περίπτωση κωλύματός σας, παρακαλούμε να αποστείλετε εγκαίρως εξουσιοδότηση προς άλλο μέλος του Δ.Σ. ή να ειδοποιήσετε τη Γραμματέα του Δ.Σ. (τηλ. 213-0121 881 ή 213-0121 670, φαξ 210-5249 131).

ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Έγκριση σύναψης σύμβασης με την εταιρεία «HERKULES HEBETECHNIK GMBH»  για την προμήθεια έξι (6) μηχανικών βοηθημάτων για την επιβίβαση/αποβίβαση επιβατών ΑμεΑ (ανυψωτήρες αποβάθρας) στις αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Σ.Σ. Αθηνών, Λάρισας και Θεσσαλονίκης.

2. Αναμόρφωση υφιστάμενης εκπτωτικής πολιτικής. 

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το παραδοτέο (υπο-έργο) της εταιρείας «ΕΡΝΣΤ & ΓΙΑΝΓΚ (ΕΛΛΑΣ) Ορκωτοί Ελεγκτές – Λογιστές Α.Ε.» που αφορά στον προσδιορισμό της καθαρής θέσης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σε συνέχεια της υπ’ αριθ. 216/6/16.06.2017 απόφασης του Δ.Σ. της εταιρείας.

4. Δημιουργία ειδικού δεσμευμένου λογαριασμού (pledged account) για την κατάθεση του συνολικού ποσού που προορίζεται για την αποπληρωμή των ζημιών που δεν καλύπτονται από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο αστικής ευθύνης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και την αποκατάσταση ασφαλιστικών καλύψεων και ορίων που προκύπτουν από το δυστύχημα στο Άδενδρο (εφόσον τελικώς καταλογιστεί αποκλειστική ευθύνη στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ).

5. Διάφορα θέματα – Ανακοινώσεις. 

Για την ακρίβεια,                                         
   Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ                                                                 
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ                                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.


ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ                                    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.