Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Ανακοίνωση σωματείου συνταξιούχων Σιδηροδρομικών "Ενότητα" για τις υπηρεσιακές ταυτότητες

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι Συνταξιούχοι,

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» μαζί με συναδέλφους στη
συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΣΕ την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017, με θέμα τις υπηρεσιακές ταυτότητες και τα στοιχεία των συνταξιούχων σιδηροδρομικών και των μελών των οικογενειών τους που με ευθύνη του ΟΣΕ δεν έχουν σταλεί στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ ώστε να εκδοθούν οι νέες υπηρεσιακές ταυτότητες.
Στη συνάντηση συμμετείχαν από τον ΟΣΕ ο Πρόεδρος – κ. Γεώργιος Αποστολόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος – κ. Κωνσταντίνος Πετράκης, οι οποίοι δεσμεύτηκαν παρουσία του Δ.Σ. να ανοίξει ο ΟΣΕ διαδικτυακή πλατφόρμα για να βάλουν οι συνάδελφοι τα στοιχεία τους τις επόμενες ημέρες.
Επίσης, τους θέσαμε το θέμα που παρουσιάστηκε τις τελευταίες ημέρες, καθώς  συνάδελφοι – συνταξιούχοι πηγαίνουν να προμηθευτούν εισιτήρια και υπάλληλοι των εργολάβων που έχουν αναλάβει την έκδοση των εισιτηρίων, δεν τους τα δίνουν λέγοντάς τους ότι τους λένε ότι δεν ισχύουν οι υπηρεσιακές τους ταυτότητες.
Τους ξεκαθαρίσαμε ότι αυτό, δεν πρόκειται να το αποδεχτούμε σε καμία περίπτωση ως Διοικητικό Συμβούλιο και το ίδιο θα κάνουν και τα μέλη μας.
   
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς. 


  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ               
                  ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ                   ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.