Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Προαστιακός Άνω Λιόσια - Απαιτούν κι άλλα λεωφορεία για το πρωί οι επιβάτες

Έντονα είναι τα παράπονα του επιβατικού κοινού για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά τις αλλαγές στα
δρομολόγια του Προαστιακού και την τοποθέτηση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ λεωφορείων, που όπως φαίνεται δεν αρκούν για την εξυπηρέτηση των πολιτών και δεν μπορούν -τουλάχιστον για την ώρα- να λύσουν τα προβλήματα που δημιουργούνται.
Τα μεγάλα προβλήματα εντοπίζονται τις πρωινές ώρες, οπότε και ο κόσμος είναι πολύς και φυσικά, είναι αδύνατο να εξυπηρετηθεί μόνο από ένα πούλμαν. Ως τώρα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ διαθέτει ένα λεωφορείο την ώρα, με αποτέλεσμα όσοι δεν προλαβαίνουν να έχουν επιβιβαστεί μέχρι λίγο πριν την ώρα αναχώρησης, να μένουν πίσω!
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ειδικά στο δρομολόγιο που αναχωρεί στις 8.15 το πρωί, γίνεται… πραγματική «μάχη» για μια θέση, καθώς για λόγους ασφαλείας οι οδηγοί δεν επιτρέπουν να εισέλθουν στο όχημα παραπάνω άτομα, σε σχέση με τα καθίσματα που υπάρχουν!
Αυτό που ζητά άμεσα ο κόσμος, είναι η πύκνωση των δρομολογίων των πούλμαν και ειδικά για τις πρωινές ώρες (π.χ. 8:15) να αποχωρούν ταυτόχρονα από το σταθμό του Προαστιακού στα Άνω Λιόσια δύο πούλμαν, έτσι ώστε να γίνεται εφικτή η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.
cityface.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.