Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Κυκλοφόρησε στη νέα γραμμή Τιθορέα - Λιανοκλάδι το πρώτο εμπορικό τρένο (φωτο)

Χθες το βράδυ κυκλοφόρησε το πρώτο εμπορικό τρένο από τη
νέα γραμμή Τιθορέας - Λιανοκλαδίου. Το 80500 είναι η πρώτη εμπορική αμαξοστοιχία που διέρχεται από τη νέα σήραγγα. 
Πλέον αναμένουμε και την μέρα που θα περάσουν και επιβατικές αμαξοστοιχίες και σίγουρα δεν αργεί η ημέρα αυτή.

Δείτε φωτογραφίες που κοινοποίησε ο Σταθμάρχης Τιθορέας Παναγιώτης Χατζηπαναγιώτου, ο οποίος έδωσε και το σινιάλο στο 80500.







Διαβάστε το μήνυμα του Γ.Γ. του ΥΜΕ κ. Θάνου Βούρδα.

 Σήμερα είναι πραγματικά ιστορική μέρα για τον Ελληνικό σιδηρόδρομο. Τα εμπορευματικά δρομολόγια κυκλοφορούν μονο απο τη νέα γραμμή στο τμήμα Λιανοκλάδι Τιθορέα. Η σήραγγα του Καλλιδρόμου αποκτά ζωή και κυκλοφορία. Ενα μεγάλο μπράβο και ενα μεγάλο ευχαριστώ στα στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ που μέσα σε 2.5 χρόνια ολοκλήρωσαν το 83%του έργου που ξεκίνησε το 1997.... στα στελέχη του ΟΣΕ που εκπαιδεύτηκαν και στα στελέχη και τους Μηχανοδηγούς της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Είμαι περήφανος για όλους σας. Η σιδηροδρομική οικογένεια είναι περήφανη. Πολύ σύντομα και τα επιβατικά . Γράφετε ιστορία για το σιδηρόδρομο και για τη Χώρα.

Το blog των Μηχανοδηγών ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ 

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/03/2018

    το 80504 απο εκει περασε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/03/2018

    Απο 1 Φλεβάρη έλεγαν οτι τα επιβατικα τρένα θα πήγαιναν από τη νεα χάραξη. Γιατί καθυστερούν και πάνε ακόμα απο Μπράλο; κάνουν τα χατήρια κάποιων στελεχών; λέω εγώ τώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Γ.Γ. του Υ.Μ.Ε. θα έπρεπε να ευχαριστήσετε και το τεχνικό προσωπικό των εταιριών που μελέτησαν και κατασκεύασαν αυτά τα έργα. Κάποιοι από αυτούς τα έδωσαν όλα για τελειώσουν αυτά τα έργα με τεχνικό τρόπο συνθλιβόμενοι μέσα στην νεοελληνική εργολαβική νόοτροπία.
    Πάντως και εγώ απο την πλευρά μου θα ήθελα να σας συγχαρώ για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επιδείξατε για να λειτουργήσει αυτό το έργο, χωρίς το οποίο η σημερινη μέρα θα ήταν σαν όλες τις άλλες γκρίζες ημέρες του ελληνικού σιδηροδρόμου.
    Με εκτίμηση
    Στέφανος Γουλάκος
    Αγρονόμος Τοπογραφος Μηχανικός
    Εργαζόμενος στις εταιρίες
    "Οδων Οδοστρωμάτων ΑΕ"
    "Τέρνα ΑΕ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.