Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Τεράστιο ενδιαφέρον για τις 60 θέσεις Μηχανοδηγών - Πως θα γίνει η αξιολόγηση των βιογραφικών

Αποτέλεσμα εικόνας για μηχανοδηγόςΑν κρίνουμε από τα μηνύματα που φθάνουν συνεχώς στο email του blog ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ, και ρωτάνε
σχετικά με το επάγγελμα του Μηχανοδηγού, τις προσλήψεις που ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και την διαδικασία, τότε εύκολα μπορούμε να συμπεράνουμε πως υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για τις 60 θέσεις που προκηρύχθηκαν.

Η μεγάλη ζήτηση μπορεί αρχικά να εξηγείται λόγω της μεγάλης ανεργίας που υπάρχει στην χώρα, αλλά φυσικά ρόλο παίζει και η αναγνωρισιμότητα του επαγγέλματος του Μηχανοδηγού.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πιστεύουμε πως θα βρεθεί μπροστά στην ευχάριστη θέση να διαλέξει μέσα από μερικές χιλιάδες βιογραφικά τους πρώτους 60 νέους Μηχανοδηγούς. Γιατί αργότερα θα ακολουθήσουν και άλλες προσλήψεις Μηχανοδηγών.

Εμείς ρωτήσαμε για την διαδικασία επιλογής που θα ακολουθηθεί και πληροφορηθήκαμε τα εξής:

Αρχικά θα απορριφθούν τα βιογραφικά που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Όπως μας τονίστηκε θα τηρηθούν αυστηρά όλες οι προϋποθέσεις (ηλικία, πτυχία, κλπ). Καμία απόκλιση δεν πρόκειται να υπάρξει.

Στη συνέχεια θα γίνει διαλογή των βιογραφικών ανάλογα με τα πτυχία (θα χωριστούν σε ΑΕΙ, ΤΕΙ κλπ).

Η τελική διαλογή θα γίνει από επιτροπή των Ιταλών, έτσι ώστε να προτιμηθούν οι 60 επικρατέστεροι από τους υποψηφίους και να μην υπάρξουν παρεμβάσεις και διαρροές των στοιχείων.

Εξάλλου όπως πληροφορηθήκαμε, βάση του νέου κανονισμού προστασίας προσωπικών δεδομένων, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ (όπως και κάθε οργανισμός που συλλέγει, διαχειρίζεται ή αναλύει τέτοιου είδους δεδομένα) οφείλει να είναι πολύ προσεκτική με ότι αφορά τα προσωπικά δεδομένα καθώς τα πρόστιμα θα είναι πολύ μεγάλα, φτάνοντας τα 20 εκ. ευρώ ή το 4% του κύκλου εργασιών της εταιρείας!!!

Το blog των Μηχανοδηγών ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ




1 σχόλιο:

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.