Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Επιστολή της ΠΕΠΕ προς την ΠΟΣ

 Προς  Προεδρείο Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών

Συνάδελφοι
Με το αρ.πρωτ 39734/8.3.2018 έγγραφο σας, λάβαμε πρόσκληση για να παραστούμε σε σύσκεψη αύριο Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 για το
«ζήτημα» που έχει –κατά την άποψη σας- προκύψει για τους συναδέλφους που είχαν επιστρέψει στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τις διατάξεις του Νόμου 4314/2014.
Σας έχουμε ήδη πληροφορήσει προφορικώς ότι το Σωματείο μας έχει ήδη κάνει ενέργειες για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των 3 συναδέλφων μας και την περαιτέρω παραμονή τους στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Ωστόσο, το Σωματείο μας δεν πρόκειται να παραστεί σε καμία συνάντηση με την Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών ή εκπροσώπους της,, μέχρι η Ομοσπονδία να αναιρέσει εγγράφως τον απαράδεκτο χαρακτηρισμό «πρόθυμοι» που αναφερόταν στο Σωματείο μας μετά την υπογραφή του πρακτικού  Συμφωνίας με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο υπ αριθμ 39614,19/12/2017 προς την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έγγραφο σας.
Ελπίζουμε να έχετε αντιληφθεί – μετά και την συνεδρίαση της τριμερούς στο Υπουργείο Εργασίας -  ότι οι ενέργειες σας το τελευταίο διάστημα θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την ενότητα του κινήματος στον χώρο μας.
Από την θέση μας, διαχρονικά πιστεύουμε ότι θα πρέπει να διαφυλαχθεί η ενότητα του συνδικαλιστικού κινήματος και να μην ξεκινά κανείς από μικροπαραταξιακές επιδιώξεις.

Αθήνα, 13 Μαρτίου 2018
Για την Π.Ε.Π.Ε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κωνσταντίνος Γενιδούνιας                                                    Βασίλειος Τουρλής  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.